Publik

NATTKLUBBEN

Med lokaler som rymmer 1400 gäster, två dansgolv och en takterrass är Publik inte bara formad för en ultimata nattklubbsupplevelsen utan även perfekt för en lyckad firmafest eller ett större företagsevent. Vi förser dig och dina gäster med vår kunniga personal och hjälper dig att skräddarsy en fest eller ett event som passar just dig och dina kollegor. Abonnera hela nattklubben, ett av våra dansgolv eller bara en bordsgrupp beroende på storlek av den fest du har tänk dig!

Huvudvåning

VIP-Hyllan och drinkbord

För mindre sällskap (upp till 30 pers) erbjuder vi även avdelningar som kan abonneras under ordinarie öppetkvällar. Boka egna bord och få tillgång till en egen servitör eller begränsa dig till en avdelning kringliggande stora baren för en mer avslappnad kväll.

Huvudvåning

Dansgolvet

Dansgolvet är inte bara utmärkt för dans med väl uttänkt ljud- och ljussystem utan lämpar sig även för större sällskap placerade vid långbord med ca 100 sittplatser.Utrymme för live-akter och uppträdanden finns.Passande teman är exempelviscoverband, större DJ-akter, whiteparty och masquerade.

Öppetkvällar och Privat

Partygolvet

Partygolvet går att abonnera även ordinarie öppetkvällar och kan hållas privat för ert sällskap fram till midnatt.

Bestäm temat för festen och ha tillgång till våra lokaler medan kollegorna kan umgås privat med egen bar och underhållning.

Passande teman: Soul Train, 80-talstema, Eurodisco (90-tal), afterski

Uppe under stjärnorna

Terrassen

De bästa fester äger rum under bar himmel. Och vad sägs om en välkomponerad grillbuffé med egen kock?Möjligheterna är många.

Även terrassen går att abonnera under ordinarie öppetkvällar och hållas privat fram till 23:00.

Exempel på teman är Tropical och Hawaii-tema eller After Beach.

FÖRETAGSEVENT

Det är vår ära att ge er en oförglömlig natt! Hjärtligt välkomna.

företagsevent förfrågan